• White Facebook Icon
  • White Spotify Icon
  • White Instagram Icon
Blijf op de hoogte en krijg 5% korting!

©2019 by Raw.etc. for De Tennis Winkel

Bespanservice

Een goede en passende bespanning is belangrijk om optimaal van het tennisspel te kunnen genieten. Een snaar die niet bij jou past kan er voor zorgen dat je last krijgt van blessures. Als nieuwe klant begin je in overleg met Stan kies je samen een snaar. Voor de beste resultaten word jouw racket bespannen op onze professionele Yonex Precision 5.o bespanmachine.

De snelheid en precisie die Stan en de machine samen hebben zorgt er voor dat jouw racket zelfs binnen 24 uur weer voor je klaar kan liggen. Dit is handig als je bijvoorbeeld op een toernooi speelt en je de dag erna weer je racket nodig hebt.

Snarenverslinder

Ben jij een snarenverslinder? Dan ben je bij De Tennis Winkel aan het goede adres. Met keuze uit verschillende multifilament & monofilament snaren. Bij het kopen van een rol snaren bij De Tennis Winkel krijg je voor maar €12,50 per racket de beste service. Je bespaart dan bij een rol Yonex Poly Tour Pro maarliefst 55 euro.

Toernooien

Door het jaar heen staat De Tennis Winkel op verschillende toernooien.

Tijdens de Winsum Open staat De Tennis Winkel met een hele winkel op het toernooi. De hele week kunnen er rackets getest worden, is er advies over rackets, snaren en accessoires. Een nieuwe snaar is dan al binnen een uur gepiept.

Ontmoet onze bespanner

Ga met de muis over de foto voor meer informatie

ONZE KLANTEN

RICARDO VAN ZUTPHEN

Na  jaren wisselen van bespanner. Heb ik eindelijk een vaste, snelle en betrouwbare bespanner gevonden. Ik heb altijd op dezelfde dag mijn racket terug plus ik kan elke keer aangeven wat ik wel fijn en minder fijn vind van zowel snaren als spanning als dat nodig is. Het voordeel is dat Stan daar op kan inspelen en mij tips kan geven omdat hij een pro is in zijn vak. Zo ben ik zorgeloos een pro in mijn vak.

NAME, TITLE

Share the amazing things customers are saying about your business. Double click, or click Edit Text to make it yours.

NAME, TITLE

Share the amazing things customers are saying about your business. Double click, or click Edit Text to make it yours.

Ik wil graag informatie over de bespanservice op ons toernooi!