top of page

Bespanservice

Een goede en passende bespanning is belangrijk om optimaal van het tennisspel te kunnen genieten. Een snaar die niet bij jou past kan er voor zorgen dat je last krijgt van blessures. Als nieuwe klant begin je in overleg met Stan. Na een vragenronde over jouw spel zul je samen met Stan kiezen voor een passende snaar. Voor het beste resultaat wordt jouw racket bespannen op onze professionele Yonex Precision 5.0 bespanmachine.

De snelheid en precisie die Stan en de machine samen hebben zorgen voor een snelle service. Zo is jouw racket al na 24 uur klaar.

Snarenverslinder

Ben jij een snarenverslinder? Dan ben je bij De Tennis Winkel aan het goede adres. Met keuze uit verschillende multifilament & monofilament snaren. Bij het kopen van een rol snaren bij De Tennis Winkel krijg je voor maar €15,00 per racket de beste service. Je bespaart dan bij een rol Yonex Poly Tour Pro meer dan 59 euro.

Toernooien

Ontmoet onze bespanner

Ga met de muis over de foto voor meer informatie

STAN
NAAKTGEBOREN

ERSA Pro Stringer

Het materiaal moet gewoon goed zijn. Zodat jij van het tennisspel kan genieten. 

Locatie Groningen

  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Door het jaar heen staat De Tennis Winkel op verschillende toernooien.

Tijdens de Winsum Open in week 30, REO NRT**** & Veracket Open in week 34 staat De Tennis Winkel met een hele winkel op het toernooi. De hele week kunnen er rackets getest worden, is er advies over rackets, snaren en accessoires. Een nieuwe snaar is dan al binnen een uur gepiept.

ONZE KLANTEN

RICARDO VAN ZUTPHEN

Na  jaren wisselen van bespanner. Heb ik eindelijk een vaste, snelle en betrouwbare bespanner gevonden. Ik heb altijd op dezelfde dag mijn racket terug plus ik kan elke keer aangeven wat ik wel fijn en minder fijn vind van zowel snaren als spanning als dat nodig is. Het voordeel is dat Stan daar op kan inspelen en mij tips kan geven omdat hij een pro is in zijn vak. Zo ben ik zorgeloos een pro in mijn vak.

oliver-sjostrom-hpPGMC4kcA4-unsplash.jpg

RUBEN BENJAMINS

Goed contact gehouden! Snel mijn racket weer terug. Perfecte service! Is voor iedereen aan te raden. Mijn racket is weer als nieuw.

braden-egli-l3sIOhf9R3U-unsplash_edited.jpg

BART VAN DER WEST

Snelle service, vriendelijk contact en goed materiaal. Een heel goede ervaring!

Ik wil graag informatie over de bespanservice op ons toernooi!

Bedankt voor de inzending!

bottom of page