top of page

Met Je Ballen Op Tafel

Lef tonen, laten zien dat je er bij hoort. De Tennis Winkel groeit steeds maar door. Soms zitten de mooiste groeimomenten in de kleinste dingen. Lees hier over onze uitbreiding van de winkel.


Welke tennisprof zei het volgende? Antwoord vindt onderaan deze blog.

In tennis, it is not the opponent you fear, it is the failure itself, knowing how near you were but just out of reach.

Intro

De laatste dag lesgeven van Stan Tennis Academie Noord zat er op. Nu restte alleen nog het ritje naar huis. Met een prachtige ondergaande zon tussen de Groningse weilanden doorrijden is geen straf. In deze laatste week voor de zomervakantie heb ik als trainer de laatste energie aan de leerlingen gegeven. Zo gaan zij blij de vakantie in.


Noord-Groningen

Al toerend rijd ik door de pittoreske plaatsjes van Noord-Groningen, Roodehaan, Warfhuizen en Aduard en fantaseer ik over hoe De Tennis Winkel nog mooier zou kunnen zijn. Ik bedenk hoe Timo van Driel zijn winkel indeelt bij Tennis Tuning in Dordrecht. De ballen keurig in een toren naast de doorloop. Plots zie ik een tafeltje staan langs de kant van de weg. Ik rijd er in mijn verbazing voorbij en keer mijn auto om dit pareltje te bewonderen. Na het lezen van het gratis-meenemen-kaartje maak ik een sprongetje in de lucht terwijl ik in mijn auto ruimte maak voor deze mooie ontdekking. Binnen een paar minuten was ik onderweg naar de volgende stap van De Tennis Winkel.


Vandaag gebeurde er iets geweldigs. Een nieuwe ontdekking om onze Robin Söderling ballen mooi op te presenteren. Van oranje, tot club speler & van groen tot wedstrijdtijger. Voor ieder niveau hebben wij de juiste bal.


Ballen Tafel

Tot kort geleden stonden de ballen in de weg en in de dozen te verstoffen. Met open ogen ben ik onbewust op zoek gegaan naar een tafel en had ik het bewust met veel mensen besproken. "Hoe zal ik dit dozen probleem oplossen." Ik ben er van overtuigd dat gebeurtenissen en gedachten tot op zekere hoogte te sturen zijn. In de psychologie wordt dat ook wel priming genoemd. Dit houdt simpelweg in dat waar bewust op gefocust wordt onderbewust daar meer aandacht voor zal zijn. Zo heb ik de ballentafel gevonden en kan De Tennis Winkel door naar het volgende avontuur.Quote van de dag: Deze quote is van Andy Murray. Hij is vorige week na lange tijd weer terug te komen op de ATP Tour met een eerste single wedstrijd. Wij hopen dat Andy weer mee kan draaien in de top.

137 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page