top of page

De Tenniswinkel jaarafsluiting 2023


we glijden zo 2024 binnen!


Welkom bij de blog van 2023. In een vogelvlucht gaan we door het 2023 van de tenniswinkel. Een jaar met veel nieuwe ontmoetingen en samenwerkingen. Veel ballen versleten, veel nieuwe producten in onze webshop en een nieuwe racket drop-off en ophaal locatie.


Bespannen op locatie

Hoe leuk is het om zo nu en dan op een andere locatie te staan met de tenniswinkel. Nieuwe gezichten, andere uitdagingen! Zo zijn we elk jaar te gast bij REO NRT**** om spelers te voorzien van verse snaren! En ook bij TAM OPEN NRT** waren we er met onze stand en bespanservice.


Uitdagingen waren het zeker! Bij TAM hadden we te dealen met een hittegolf en was het niet koel te houden in de partytent. Tijdens REO NRT was de partytent niet tegen de harde wind bestand en waaide stuk voor we ook maar één racket bespannen hadden. De rest van de week hebben we op meerdere plekken op het tennispark van REO gestaan met onze winkel. Bij goed weer stonden we lekker in de zon, bij slecht weer stonden we binnen bij de kleedkamers.


Dit jaar hebben we de rackets van onder andere runner-up bij de HE**** Freek Van Donselaar, HE**** halve finalist Tomi van den Ham & DE*** 4e geplaatste Judith van Kessel bespannen.


2024 zijn we weer van de partij!


Banen reserveren

Naast de verkoop, service en advies regelen we ook het baanreserverings-systeem voor ATC Aduard. Dit jaar rijken we voor het eerst de prijs uit voor degenen die de meeste banen hebben geboekt. Dit jaar hebben Ronald en Roderick steevast de meeste banen geboekt. 56 keer in het jaar.

"We gaan nu al beginnen aan ons nieuwe record!"

Hiermee hebben ze beiden een blik Yonex Tour ballen in de wacht gesleept. Wil jij nou komend jaar een leuke prijs winnen reserveer dan een baan bij ATC en misschien win jij volgend jaar deze prijs. Ben je geen ATC lid maar wel winnen? Volg dan even onze Instagram. Dan ben jij als eerste op de hoogte wanneer er een winactie is.


Sponsoren

Sinds 2023 hangen er nieuwe reclame doeken in tennishal Ulrum. Ook zijn wij sponsor en ballen leverancier van de tennishal en Lawn Tennis Club Lydensee in Ulrum. Dit is te zien aan ons nieuwe reclamedoek onder de klok in de tennishal. Zoals te zien op de foto hangt er ook een groot reclamedoek in de kantine. Bij dit doek kan je nu zelfs je tennisracket achterlaten om te profiteren van onze professionele bespanservice. Jouw racket wordt dan door De Tenniswinkel opgehaald en bespannen. Er liggen kaartjes klaar om jouw gegevens op te schrijven en elastiekjes om het kaartje aan jouw racket te bevestigen. Elke vrijdag halen wij de rackets op en brengen ze de volgende week weer terug. Wanneer je het racket eerder nodig hebt is het racket in onze fysieke winkel in Aduard af te halen.


Yonex Percept testdag

In Augustus kwamen de nieuwe Percept rackets uit van ons huismerk Yonex. Hiervoor hebben we samen met Yonex BENELUX een testdag georganiseerd bij ATC Aduard. Alle spelers waren super enthousiast. Vooral de nieuwe Percept 100D was een grote hit. Dit is een bijzonder racket. Met een groot 100 sq. inch blad en met 18 x 19 snaren vergeeft het racket je veel, maar heb je toch de controle bij het zuiver raken van de bal. Een echte aanrader dus om eens te proberen.


Samenwerkingen

Dit jaar zijn we een samenwerking met Padelshop Vibora aangegaan. Met het oog op nog meer specialiteit op het gebied van padel. Iedereen heeft zo zijn kwaliteiten. Onze kwaliteit ligt toch echt voornamelijk bij tennis. Richard van Vibora is gespecialiseerd in padel. We zijn in gesprek hoe we deze samenwerking precies vorm gaan geven. Reken er maar op dat het er alleen maar beter van kan worden.


Vanaf dit jaar hebben we nauw contact met de Badminton Vereniging van Zuidhorn. Alle leden van de badminton vereniging zijn van harte welkom voor het bespannen van hun badminton rackets. Ook voor grips en herstellen van de tubing kunnen ze bij ons terecht.

 

Bedankt allemaal, dankzij jou was 2023 een mooi jaar. Zorg goed voor elkaar en heb lief. Tot in het nieuwe jaar. Weet ons te bereiken via onze Socials, Whatsapp en mail.


Hartelijke groet,

Stan van De Tenniswinkel

54 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page