top of page

Weekverslag: Sinterklaasweek

De week van het sinterklaasfeest, het terugkomen van vaderschapsverlof en er een pietje heeft bespannen in De Tenniswinkel. Stan, ik dus, keert terug op de werkvloer en we bedanken de twee mannen die De Tenniswinkel draaiende hebben gehouden in de drie weken van mijn afwezigheid. Heerlijk om weer aan het werk te zijn en jullie allemaal te kunnen bedienen met tennisrackets, bespanningen, dempers etc.


Komst van de Sint bij De Tenniswinkel


Door de komst van de sint zijn vooral alle kleine cadeautjes als dempers en gripjes goed in trek deze week. Wist je dat deze gripjes en dempers tegen een gereduceerd tarief opgestuurd worden naar je? Zo heb je al voor maar €0,99 extra dempers in huis! Dat is zeker in deze tijd mooi meegenomen. Ook heeft een hulppiet afgelopen week stiekem wat rackets bespannen. In de foto kan je zien dat hij er wel heel comfortabel bij liep in de tenniswinkel terwijl hij het racket van Sjoerd bespant.


Afwezigheid tijdens het verlof

Deze week ben ik weer begonnen met werken en het is zo lastig om weg te gaan van huis. Afgelopen drie weken heb ik heerlijk in mijn bubbel gezeten en ben ik ondergedompeld in het vaderschap van Cato. Voor het eerst ben ik vader geworden en zijn wij helemaal verliefd op onze kleine meid.


Vrienden Ruben en Daan hebben in de drie weken dat ik afwezig was de werkzaamheden in de winkel opgepakt. Meerdere van jullie hebben bij hen je racket laten bespannen of hebben met hen contact gehad over rackets en grips. Jongens ongelofelijk bedankt voor jullie inzet.

Ballen levering TC Smalhorst

De padelballen voor TC Smalhorst zijn weer binnengekomen deze ballen worden deze week weer mooi geleverd. Wist je dat wij ook de ballen leveren voor de Aduarder tennisclub, De Tennisacademie en voor LTC Lydensee uit Ulrum. Voor zowel de trainingsballen als competitieballen. Wil jouw vereniging ook goede ballen tegen een goed tarief neem gerust contact op.61 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page